ЕРУСАЛИМ – По време на речта на президента Байдън за състоянието

...
ЕРУСАЛИМ – По време на речта на президента Байдън за състоянието
Коментари Харесай

Използването на Байдън на броя на смъртните случаи на Хамас, оспорвано от виден статистик, казва, че числата `не са точни`

ЕРУСАЛИМ – По време на речта на президента Байдън за положението на Съюза той употребява броя на смъртните случаи в Газа, направен от Министерството на здравеопазването, ръководено от Хамас, цитира към 30 000 смъртни случая. Тези цифри бяха тествани деликатно от прочут статистик от Университета на Пенсилвания, който сложи под съществено подозрение цифрите.

Ейбрахам Уайнер разкри в изявление за Fox News Digital, че избраното от Съединени американски щати терористично придвижване, Хамас, разгласява подправени цифри на жертвите във войната си против Израел. Уайнер е професор по статистика и просвета за данни в Уортънското учебно заведение към Университета на Пенсилвания и факултетен съдиректор на Wharton Sports Analytics and Business Initiative.

Неговите трагични открития видимо развенчаха доста от Хамас изказвания за причинно-следствена връзка, признати на чиста монета от администрацията на президента Байдън, Организация на обединените нации и доста огромни мейнстрийм медийни организации.

Вероятн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР